látogató
számláló
Karcsúsodni akar? Az Adipex segítheti a fogyást | Regenon

Karcsúsodni akar? Az Adipex segítheti a fogyást

Szinte minden ember harcol egy, vagy több problémával az alakját illetőleg. Talán a leglényegesebb kellemetlenség az elhízás, mert ez nemtől, kortól különálló probléma és csaknem a legelterjedtebb probléma a legtöbb embernél.

Hogyan csökkentsük a testsúlyunkat?

A testsúly emelkedés, vagy a fogyás nagyban függ a táplálékbeviteltől. Amiket elfogyasztunk abból származik bevitt kalória mennyisége ez a (bevitt energia), viszont a tevékenységünk (testmozgás, munkavégzés, agyműködés, stb.) adja az elhasznált energiát.A legtöbb ember szimplán azt mondja, hogy ha alacsonyabb a bevitt energia mennyisége, az leadott energiánál, abban az esetben fogyás következik be, mivel a testünknek muszáj az elraktározott forrásokból energiát elvonni (elkezdi elégetni a zsírt).

A leggyakrabban ez a folyamat működik is. Ha azonos táplálékbevitel esetén többet edzünk (több kalóriát égettünk el), akkor előbb utóbb előbb-útóbb fogyni fogunk. Sajnos azonban sok esetben a fogyás akadozó, alighogy megy, és még nem is említettük a sokszor hátrányos öröklött dolgokról, amelyek ellen felesleges harcolni.

A súlycsökkenés gyorsítása segíthető néhány kiegészítő kúrák segítségével. Közülük az egyik leghatékonyabb gyógyszer az Adipex fogyasztó készítmény. Sajnos nagyon sokak számára csakis ez adhat elfogadható sikereket. Edzéssel kiegészítve azonban tényleg intenzív és maradandó alak dolgozható ki rövid idő alatt.

Milyen módon segíthet az Adipex fogyasztószer a a fogyókúrában?

A készítmény tulajdnképpen nem mást csinál, csupáncsak felfokozza a szervezet anyagcseréjét, valamint jelentős mértékben csillapítja az éhségérzet. Ennek hatására a bejuttatott energiának kevesebb része bír felszívódni, ezen kívül a lecsökkent éhség következményeképpen eleve kevés élelmet viszünk be a a testünkbe a fogyókúra során.

Az Adipex elsődleges hatóanyaga a fentermin (75 g Phenterminum resinatum = 15 mg fentermin). Sokan felemelik a fejüket a hatóanyag hallatán és egyből a kockázatos készítmények közé sorolják az Adipex súlycsökkentő tablettát.

Az Adipex termékkel elérhető eredmények

A legtöbb ilyen gyógyszert (és egyébként a legtöbb egyéb gyógyszert is), az Adipexet sem állandó használatra készítették. Hat-tizenkét hetes kúrákat érdemes véghez vinnünk és minden kúra közt nyolc-tíz hét szüntetet ajánlott beiktatni. Azoknak akik első alkalommal kezdi szedni az Adipexet, őnekik inkább a kurta másfél hónapos kúra javasolt. A hathetes kúra alatt körülbelül 5-10 kilógrammtól szabadulhatunk meg. Persze az eredmények minden embernél mások lehetnek és a végeredményt rendkívüli módon irányítja az is, hogy közben miként edzünk.

Amikor nem használható az Adipex?

Igaz ugyan hogy egy-kettő betegség ideje alatt tilos szedni, ugyanakkor ha megfogadjuk a használati utasításokban megadott javaslatokat, akkor boldogan használhatjuk a gyógyszert. Néhány betegség, ami esetén nem lehet használni az Adipex fogyasztószert:

 • Glaukóma (vagyis zöldhályog)
 • Magas vérnyomás
 • Szív és érrendszeri betegségek
 • Agyvérzés után
 • Cukorbetegeknek
 • Pajzsmirigy gondokkal küzdőknek
 • Anorexiával, Bulimiával más táplálkozási problémákkal küzdőknek
 • Pszichiátriai kezelés alatt állónak
 • Antidepresszánsokkal egy időben nem alkalmazható
 • Súlyos májbetegségek esetén
 • Súlyos vesebetegeknek

Emellett rendkívül fontos hogy áldott állapotban, vagy közvetlenül gyermekvállalás előtt álló asszonyok esetében sem szabad szedni. A terhes asszonyok testéből az összes alkotó anyag átjuthat a magzatnak, és rá veszélyes hatással lehet és befolyásolhatja a fejlődését.

Nem javasolt kiskorúaknak és 65 éves kor fölött hasonló kezelésbe fogni. A kisgyermekek gyarapodását ugyanúgy befolyásolhatja a készítmény. Az idősebb emberek teste emellett sok esetben másként viselkedik az Adipex retard termére. Nem biztos hogy az idős szívük nem alkalmas a fogyasztószerrel fokozott kúra elvégzésére.

Az is nagyon lényeges hogy szoptatás alatt sem javasolt szedni, hiszen a tejen keresztül szintén bekerülhet a kicsi szervezetébe. Mint már írtam ez károsan is befolyásolhatja a növekedést.